93 421 33 34 info@farmaciabadal.com

Estudi de les varius amb l’aparell Venoscreen Plus

Picor, inflor, rampes, dolor o aranyes vasculars a les cames poden ser símptoma d’una circulació deficient. El Venoscreen Plus fa una anàlisi del retorn venós mitjançant reografia, tècnica ràpida, no invasiva i aplicable a tot tipus de poblacions.

Tens cames cansades, inflor als turmells, pesadesa o dolor a les cames, varius, engruiximent de la pell a la part baixa de la cama? fes-te l’estudi!

SERVEI DE RETORN VENÓS

1. Del 27 al 30 de maig 2024.

2. Com el fem? La prova es fa a la mateixa farmàcia. Amb l’aparell Venoscreen Plus, un fotopletismògraf amb reografia per reflexió de la llum (PPG / LRR), podem realitzar un ràpid anàlisi venós medint simultàniament les dues cames i obtenint una comparació bilateral.

3. Triguen molt els resultats? Els resultats són instantanis i es poden imprimir al moment, proporcionant un anàlisi ràpid i precís de la insuficiència venosa sense necessitat d’espera. Només cal que demanis la teva cita. A partir dels resultats, els nostres especialistes et podran assessorar amb les mesures a prendre i productes que et poden ajudar de manera totalment personalitzada.  

Per a fer-te l’estudi només cal que demanis cita prèvia. 


RESERVA LA TEVA CITA:

• ☎️: 93 332 00 66
• 📧: info@farmaciabadal.com
• Whatsapp: 600 01 69 76
• Formulari que trobaràs a continuació.

APUNTA’T ARA I CONFIRMAREM LA TEVA CITA.

*Event gratuït per a totes les persones majors de 18 anys.

APUNTA’T ARA I CONFIRMAREM LA TEVA CITA

Idioma »